A Villányi Borvidék Cabernet SauvignonaSzponzorált tartalom |
Aki ismeri a kiváló magyar borokat, az biztosan kóstolta vagy hallott már a villányi Cabernet Sauvignonról is. Mivel kiemelkedik jellemvonásaiban a nem ezen a borvidéken termő más Sauvignontól, ezért egyszerűen meg lehet különbeztetni. Elsősorban ezalatt a sokkal teltebb és gazdagabb ízvilágára kell gondolni, a sötétebb bordó színére, illetve a meggyes, kissé fanyar áfonyás zamatára. Most már mindenki láthatja, hogy mennyire különbözik a villányi Cabernet Sauvignon a többi hasonló borfajtához. Hogy minek köszönhető ez? Elsősorban annak, hogy ezen a vidéken lévő mediterrán éghajlat tökéletes időjárás a szőlőnek is, mivel így teljes mértékben beérnek a szőlőszemek. Természetesen megesik, hogy ezen a területen is beáll a fagy, ám a Villányi-hegység ezt tökéletesen felfogja, tehát a szőlőhajtások tökéletes biztonságban vannak ilyenkor is. Amennyiben még nem volt olyan szerencsés és nem kóstolta Villány nedűjét, a Cabernet Sauvignont, akkor úgy vélem, hogy itt a remek alkalom erre! Ahol pedig a legízletesebb villányi Cabernet Sauvignont találja a borvidéken, az az Ősi Pince lesz!
2010 © Partnerek
Az oldalt készítette: H-WELL KFT
Hirdessen
elérhető áron!
Banner felületek
20.000Ft+áfa/hó-tól.