Lakópark linkek
lakóparkok Budapesten és vidéken

Utánajártam a lakóparkban az online póló nyomtatásról terjengő pletykának

LakóparkUtánajártam a lakóparkban az online póló nyomtatásról terjengő pletykának

Szponzorált tartalom

Minden lakóparkban, lakóközösségben vannak pletykák, és mindegyiknek van valamennyi valóságalapja. Én általában fenntartásokkal kezelem ezeket a lakóparki történeteket, mert mindenki a saját elképzelései szerint szokta ezeket színezni, és sosem lehet tudni, hogy mennyi igaz abból, amit hallunk.

Mostanában viszont, hogy a karácsony közeledik, minden kisgyerekes szomszédomtól azt hallom, hogy a gyerekeknek egyedi pólót fognak csináltatni.

Az online póló nyomtatás már akkor is elég menőnek számított, mikor én voltam gyerek, igaz, akkor még csak gyerekcipőben járt a technológia, sokszor elmosódtak a minták, hamar lekoptak a feliratok.

Éppen ezért nem hittem el, amit mindenki a lépcsőházban emlegette, hogy van egy cég, ahol az online póló nyomtatás olcsó és jó is.

Persze, én is hallottam a lolmarkt.hu oldalról, többször el is mentem az üzleteik előtt, de sosem fogott meg igazán a dolog. Mivel annyira sok jó véleményt hallottam róluk, végül én is adtam nekik egy esélyt.

Amúgy is egy jó ideje van egy pólóminta, amit meg szerettem volna csináltatni. Mindig is gondolkoztam azon, hogy jó lenne a saját rajzaimmal díszíteni a pólókat, vagy egy olyan pólóban járni, amin a kedvenc bandám logója van.

Végül, hosszas elmélkedés után sikerült rávennem magamat és felmentem a lolmarkt.hu oldalra, ahol minden pólót végig is néztem.

Amikor gyerek voltam, akkor nem volt ennyi fajta póló, nem voltak még világítósak, amik amúgy nekem nagyon tetszenek.

Miután megnéztem a gondosan külön menüpontokba gyűjtött pólókat, végül úgy döntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot a céggel és csináltatok is egy pólót.

A legnagyobb meglepetésemre nagyon könnyen és gördülékenyen ment a kommunikáció, így pár napon belül a futár már ki is szállította az általam rendelt pólót, ami tényleg pontosan olyan jó volt, ahogyan a folyosói pletykák azt állították.

A nyomat nagyon jó minőségű, maga a póló is remekül áll. Tényleg jó anyagból van, és szerencsére bírja a bőröm, pedig én elég érzékeny vagyok.

Persze nem tettem egyből a mosógépbe a pólót, először csak a szekrényembe rejtettem, de aztán az első használat előtt úgy döntöttem, hogy mégiscsak ki fogom mosni.

Tartottam tőle, hogy a mosásban teljesen tönkre fog menni a nyomat, de szerencsére nem így lett. Ahogyan azt a többiek mondták, a nyomat nagyon is ép maradt, aminek nagyon örültem. Végre van egy egyedi pólóm!

Mindig is kerestem azokat a ruhadarabokat, amikben egy kicsit egyedibb lehetek, mint a többiek, ami nem fog szembe jönni velem az utcán, és most végre sikerült találnom egy olyan megbízható céget, akiknél az online póló nyomtatás teljesen más, mint ahogyan én arra gyerekkoromból emlékeztem. Nagyon jó pólót kaptam tőlük, kellemes meglepetést okoztak.

Az áraik is teljesen rendben vannak, a szállítás gyors, a kommunikáció is nagyon gyors és hatékony volt, nem akadtunk el a részletekben, csak jókat tudok mondani a cégről.

Így karácsony előtt kifejezetten örülök, hogy megtaláltam ezt a céget, így innen is tudok majd pólókat vásárolni ajándékba, és a saját ruhatáramat is egy kicsit fel fogom tudni frissíteni, az általam tervezett mintákkal.

Örülök, hogy rendeltem innen, mert nem csak egy szuper jó pólóval lettem gazdagabb, de bebizonyította a cég, hogy vannak olyan folyosói pletykák, amiknek lehet hinni, és mégsem mindig csak elfogultságból mondanak szépeket a cégekről az emberek. 


2020. 11. 25. 12:49        Szerző:

««« vissza

Szólj hozzá!
Név
 
E-mail
 
Honlap
 

 
Mi Magyarország fővárosa?
 

2010 ©  Partnerek  

Az oldalt készítette: H-WELL KFT