Lakópark linkek
lakóparkok Budapesten és vidéken

Az AdWords kampány képes arra, hogy azok számára tegye láthatóvá hirdetését, akiket érdekel is az, amivel Ön foglalkozik.

LakóparkAz AdWords kampány képes arra, hogy azok számára tegye láthatóvá hirdetését, akiket érdekel is az, amivel Ön foglalkozik.

Szponzorált tartalom

 Bizonyára Ön is találkozott már gyermekkorában olyan hirdetésekkel, melyek nem Önnek szóltak. Intimbetét, alkoholos italokat promotáló hirdetések, életbiztosítást hirdető reklámszpotok stb. Ha a tévében megy le egy ilyen hirdetés, akkor mindenki látni fogja, aki nyitva tartja a szemét. Egy AdWords kampány ezzel szemben csakis azok számára lesz látható, akik tényleg érdeklődnek is az adott termék vagy szolgáltatás iránt. Tegyük fel, hogy Önt dinoszauruszos zokni érdekli, így ezt is pötyögte be a keresőbe. Ekkor egy csomó link jelenik meg, mely valamiképpen kapcsolódik a dinoszauruszos zoknihoz. Ha Ön azt szeretné, hogy legyen erre egy AdWords kampány, mely azok számára közölné az Ön linkjét, akik dinoszaurusz mintás zoknira keresnek rá a neten, akkor azt kizárólag azok fogják látni, akik ténylegesen is ilyen zoknit szeretnének vásárolni. Sőt, az AdWords kampány esetében csak akkor kerül mindez pénzbe Önnek, ha rá is kattintanak a linkre. Így aztán máris látható, hogy miért olyan népszerű és zseniális az AdWords! Hiszen kizárólag azokat szólítja meg, akik érdeklődnek, akik potenciális vásárlók, és ebben az esetben is csak akkor kerül az egész a hirdetőnek pénzbe, ha ténylegesen el is jut hozzá a potenciális vevő egy kattintás révén.


2018. 03. 12. 15:35        Szerző:

««« vissza

Szólj hozzá!
Név
 
E-mail
 
Honlap
 

 
Mi Magyarország fővárosa?
 

2010 ©  Partnerek  

Az oldalt készítette: H-WELL KFT