Lakópark linkek
lakóparkok Budapesten és vidéken

Gastroyal véleméyek segítségére lehetnek.

LakóparkGastroyal véleméyek segítségére lehetnek.

Szponzorált tartalom

„A biztos fogyás tálalva van!”

Kényelmesen, eredményesen – a GASTROYAL Fogyókúrás étrendjeivel

Sokak számára lehet ismerős az a kínos helyzet, amikor kiegyensúlyozott, családjával és munkájával egyaránt hivatásszerűen törődő nő (vagy férfi) létére kicsúszik az irányítás a kezéből, összecsapnak a feje fölött a hullámok.

Ilyenkor másra sem vágyunk, mint arra, hogy minden visszazökkenjen a régi kerékvágásba. Közben idegeskedünk, kapkodunk (gyakran pótcselekvésként, kényeztető és hizlaló falatokat), magunkkal nincs időnk és türelmünk foglalkozni. Pedig jó lenne mielőbb fogyózni, mert a frissen felszedett túlsúlyt valamivel könnyebb „frissen” le is adni. Egyszóval: magunkra kellene több figyelmet fordítani. De félünk, hogy a nehezen helyreállt családi vagy munkahelyi béke ismét felborul. A kilók tehát tovább szaporodnak rajtunk, mert a helyreállt harmónia most nem bír el kilengéseket: külön vásárlást, külön főzőcskét – sem az önmegtartóztatás áldozatát. Az erszényünket érintő „csapásról” nem is beszélve. Mert fogyózni drága mulatság. Vagy mégsem?

A GASTROYAL profi szakmai csapata évtizedes fejlesztő munka eredményeként létrehozta a GASTROYAL Komplex Fogyókúra Rendszert. Ebben kortól, nemtől, túlsúlytól függetlenül és függően mindenki megtalálja a számára legideálisabb diétát és/vagy étrendet.

A GASTROYAL a fogyókúrák szakértője bármikor az Ön szolgálatára áll: a fogyókúrával szembeni „álom-elvárásoknak” mindenben megfelelő, személyre szabott étrendek és á la carte finomságok hatalmas választéka várja a túlsúlyuktól szabadulni vágyókat. Kényelmes, kiegyensúlyozott, egészséges és eredményes fogyás, házhoz szállítva – ezt biztosítja Önnek a GASTROYAL Komplex Fogyókúrás étrend-kínálata.

A GASTROYAL Fogyókúrás étrendjei látványosan rácáfolnak arra a közmondásra, hogy ami finom, az hizlal is. Valamint arra, hogy a fogyókúra sokba kerül.

A GASTROYAL Fogyókúra Rendszer étrendjeivel sem koplalni, sem szenvedni, sem kalóriát számolni nem kell a látványos fogyáshoz. Sőt: nem kell utánajárni, külön időt, fáradságot, odafigyelést szentelni a „mit főzzek magamnak? Mit egyek most?” – dilemmáknak, hiszen a teljes és változatos napi étrendet frissen, készen házhoz szállítjuk a hét minden napjára. Akár napi ötszöri étkezéssel, gyakorlatilag folyamatos falatozással, speciális, saját fejlesztésű italok óriási választékával együtt is megrendelhető, házhoz hívható a sikeres fogyás. http://www.gastroyal.hu/


2018. 03. 12. 18:05        Szerző:

««« vissza

Szólj hozzá!
Név
 
E-mail
 
Honlap
 

 
Mi Magyarország fővárosa?
 

2010 ©  Partnerek  

Az oldalt készítette: H-WELL KFT